Comentarii

Adauga COMENTARIUL tau si eventual incarca un FILM si IMAGINI despre partida de pescuit de pe Lacul Boteni 1.


2019-09-20

Matrix

Un lac de pescuit cu multe provocări, pe care revin de fiecare dată cu multă plăcere. Este un lac unde am prins nobilis (novac) de până la 7 kg, crapi nenumărați, printre care un exemplar de 6,4 kg și unul de 7,4 kg. În cursul uneia dintre partidele de zi am capturat aproximativ 35 de kg de crap. Anul acesta pe 01.02.2020 pe o apă rece ca gheața am adus pe mal 8 bucăți de crap și carași din ultima populare cum numai pe Dunăre mai prindeam acum 20 de ani. Peștele este gustos și nu are gustul de mâl pe care l-am regăsit la populația pisciolă din alte lacuri. Felicit pe această cale administrația și sper să aplice la sânge regulamentul în vederea protejării exemplarelor de reproducători. Pentru cei ce vor pescui pe acest lac, le urez pagubă'n baltă !!! Și nu uitați ... consumați partida de pescuit până la expirarea timpului.


2019-11-20

Constantin Daniel

Am venit pentru prima oară aici și am rămas impresionat! O balta superbă, foarte curată, locuri de pescuit generoase, coșuri de gunoi și cel mai permisiv regulament întâlnit de mine. Patronul un om deosebit. Tot ce îți trebuie pentru o partida de pescuit reușită. Despre partida ce sa spun? Am nimerit într-o zi friguroasă cu vânt puternic, valuri mari și ceva ploaie , dar cam asa este la sfârșitul lui noiembrie. Am stat doar câteva ore. Am prins 2 bibani la râmă, 2 Carași la vierme și o trăsătură ratată la pop up. Lângă mine mai era un băiat cu soția, el a avut mai multa activitate ca mine ( ceva ciortani și câteva kilograme de caras). O balta ce merita încercată


2019-02-01

Horia Tutuianu

Am aflat despre Lacul Boteni 1 de la un prieten din Medgidia. - Mă Țuțule, că așa mi se spune, au fost niște tovarăși d'ai mei și mi-au umflat capu' o lună cu balta asta. Că e cea mai cinstită baltă. Sever administratorul, dar corect. Respecți ce scrie, ești boier. Prinzi în draci! Îți dai seama, ăia au băgat 160 de km pân' la baltă. Plus întorsu', peste 300. Și, sub efectul ăstuia, iau la puricat netul și găsesc. Un regulament mare cât o zi de post, dar făcut cu cap. Logic, simplu de înțeles. Și plec spre baltă, la început de ianuarie 2020 să-mi testez sculele de spinning pe care le pusesem în cui acum 3 ani când erau noi nouțe. Pentru că ..."nema timp". Am ajuns repede și ușor, că-i aproape de București (îmi ia mai mult să ajung la birou), m-am dat jos din mașină și pân' să mă dezmeticesc m-am pomenit cu nea' Vasile. Paznicul. Ca să facem formele. Formele înseamnă un carnet pentru abonamentul de spinning, cu loc pentru poză, vize, alea-alea. Profi! Acu' eu m-am dus să prind șalău. Faza e că nu mai prinsesem niciodată, lucru de care s-a prins și nea' Vasile instant. Pesemne că "artiștii" se văd de la distanță. Ce s-o mai lungesc, treaba e simplă. Cârlig debarbetat, fără ancore, doar gume, dai de pe mal, unde vrei tu. Mai puțin de pe dig. Fără grijă, că nu are agățătură. Am primit sfaturi și de la administrator. De la domnul Sandu. Mi-au prins bine. E interesat să prinzi. Nu să stai degeaba. Să te bucuri de baltă și să revii. În trei partide bifate anul ăsta, până în februarie, am ajuns să prind 11 șalăi, chiar dacă par a fi mai priceput în făcutul perucilor. Mult? Puțin? Dumneavoastră apreciați. Pe câțiva i-am pozat și filmat. Să mă laud prietenilor. Îi vedeți mai jos. Pe unul de 2,5 kg, l-am luat "amintire" acasă. Că e "dezlegare" la un pește, mai îmblănit așa, pe partidă. Mâine va fi Valentine's day. La americani. La noi, familiștii trecuți de 40, va fi vineri. Zi de post... Clar, voi fi recompensat, sâmbătă, cu un "liber la pescuit".


2020-02-02

Florin Apostolache

Super partidă împreună cu mai mulți prieteni. Pe scurt baltă de 5 stele.


2019-04-08

Popescu Mihai

Am ajuns intamplator si prima data pe Lacul Boteni 1 in anul 2019, in luna aprilie, fiind pregatit de pescuit asa cum sunt de fiecare data. Repet ... am ajuns intamplator ca am gresit drumul vrand sa merg in alta parte ! Am prins o zi buna de pescuit chiar daca era frig si batea vantul. Am pescuit la feeder si in scurt timp mi-am dat seama ca nu fac fata cu trei bete. Am avut capturi de crap nenumarate. Am eliberat aproape tot ce am prins dar am oprit ,sa probez gustul, un singur exemplar de 2 kg. Spre finalul partidei am capturat un crap de 6,3 kg si am anuntat administratia lacului vazand pancardele de la intrarea pe balta. Am fost premiat cu trei partide de pescuit de zi pe Lacul Boteni 1. Am beneficiat de premiere in anul 2019, iar partidele au fost reusite de fiecare data. Sunt primul pescar premiat in anul 2019, iar dupa mine capturile mari de crap au fost nenumarate. Multi pescari corecti au respectat regulamentul si s-au bucurat de pescuit gratuit pe Lacul Boteni 1. Administratia e ok si la fel si regulamentul. Pescarul corect are avantaje pe care nu le intalnesti oriunde. Voi reveni si in sezonul urmator. Am incarcat si un film dar si foto. Pescuitul la feeder method pe Lacul Boteni 1 iti ofera si surprize precum partida mea din aprilie. Fir intins tuturor !!!


2018-06-26

Vlasceanu Florin

Vin des si de mult timp la pescuit pe Lacul Boteni 1. De multe ori vin cu tata care pescuieste doar la undita. Eu pescuiesc si la lanseta. Mi-am facut o lanseta din undita si pe mulineta am pus un fir de 0,16 ... pentru ca am uitat feederele acasa. Am pescuit doar la pormb dulce si am prins cativa crapi. Una din capturi a fost filmata si am incarcat filmul aici. Regulamentul nu permite doi pe un bon sau doi pe un loc asa ca platim fiecare bon separat. In urma cu mai multi ani era altfel ... acum sunt mai stricte regulile.


2019-07-17

Nedelcu Gabriel

Vin la pescuit cu familia si cu prietenii pentru ca este aproape de Bucuresti, Lacul Boteni 1. Nu pot spune ca am prins tot timpul dar a meritat distractia. Voi reveni si in sezonul urmator ca am vazut repopulari adevarate. La pescuit conteaza sa vezi ca misca bambina, ca misca pluta ... ori pe aici se cam intampla tot timpul ... la mine mai rar ca la altii dar ... ma experimentez ... mai conteaza si vremea si presiunea dar si talentul pescarului. Fir Intins !!!


2019-04-04

Haralambie Marian

Pe Lacul Boteni 1 am invatat sa pescuiesc la novac cu montura de novac. Am prins novac si la bomba, insa asta cu montura de novac m-a dat pe spate. Conteaza si nada din cosulet, si norul dar trebuie sa aiba si balta peste. Prima data m-a invatat un pescar de pe Lacul Boteni 1 cum se monteaza chestia aia cu cosulet de dat intre ape. Acest pescar a vazut pe youtube cum se face si cand a ajuns la balta aici, chiar proprietarul de pe Lacul Boteni 1 i-a dat sfaturi utile. Am pescuit pe balta asta si la undita si la lanseta si mi-am facut si abonament anul trecut. O locatie buna pentru relaxare la pescuit. Consum peste rar si doar can il prind eu ... in rest ... Fir Intins !!!


2019-04-19

Sandulescu Orlando

Sunt pescar de cand ma stiu ... De un timp urmaresc si filmele de pe canalul de youtube de unde am aflat ca se poate pescui si la macaroane. Am ramas intepenit de ceeace am vazut. Am incercat si eu si chiar mi-a iesit. Am prins o groaza de caras la macaroane si la barilla cu ttx ... dar ca si pescar de crap ... secretele le divulg doar prietenilor. E buna balta ... am fost de cateva ori anul trecut si voi reveni si pe viitor chiar daca se scumpeste pretul partidei de zi. Asta e ... ma distrez dar si consum peste aproape de doua ori pe saptamana. Prefer sa il prind chiar eu si nu sa il cumpar de la pescarie. Gustul crapului de pe Lacul Boteni 1 este chiar deosebit ... vorbesc de exemplarele mai mari de 2 kg bucata si nu de ciortanica aia mica ce o eliberez tot timpul si cu care nu ai ce face. Regulamentul e mai strict decat pe alte balti dar e motivat de calitatea partidelor si de gustul pestelui.


2017-04-05

Enache Florian

Pescuiesc din cand in cand in masura timpului disponibil. Pe Lacul Boteni 1 vin ca sa prind in special caras. Pestele asta este foarte bun la gust, sau mie imi place foarte mult aceasta specie de aici. Am prins si novac dar si crap, care deasemenea au un gust foarte bun. Novacul il prepar doar la gratar sau il pastrez afumat. Ma bucur ca exista si acest site ca sa imi spun parerea. Au fost si partide de pescuit nereusite insa am compensat cu statul in natura si cu un gratar pe malul lacului. Sper ca in continuare sa pot prinde aceasta specie de caras buna la gust. Felicitari si fir intins tuturor.


2017-04-15

Damian Garatovici

Pescuiesc de multi ani pe Lacul Boteni 1. De la an la an regulile sunt mai stricte si pestele capturat mai mare dar si pretul pescuitului e mai mare. M-am imprietenit cu multi pescari aici pe balta asta. Administratia aplica regulile si selecteaza clientii ... eu sunt unul dintre cei vechi care inca profit de partide de pescuit reusite.


2016-06-17

Matei Stelus

Am pescuit in multe locuri si la undita si la lanseta ... de cate ori revin aici pe Lacul Boteni 1 pescuitul are farmecul copilariei mele. Succes administratiei ... voi reveni de cate ori am ocazia ... asa caras am prins in urma cu multi ani doar pe Dunare.


2018-05-15

Marian Iancu

Imi place sa pescuiesc la undita pe Lacul Boteni 1. Am avut multe partide frumoase. In anul 2020 voi pescui la feedere ... deci ...


2015-03-12

Badea Florin

Azi prinzi si maine e alta zi ! La pescuit zilele nu sunt toate la fel dar in general am avut partide ok pe Lacul Boteni 1.


2017-07-10

Vejan Dumitru

Am avut si partide reusite dar si partide nereusite. Cel mai mult imi place sa pescuiesc dimineata cu noaptea in cap cand roua se coboara de pe frunze ... uite si un video dar si o fotografie din timpul unei paride de pescuit ! Fir Intins


2016-05-18

Alexandru Grigore

O locatie ce mi-a adus mereu satisfactii. Voi reveni si in anul 2020 cu drag. Am incarcat aici si un film dar si si foto ...


2019-06-16

Alex Mihai

Am pescuit pe Lacul Boteni 1, la novac in anul 2019 si uite ce am prins. Nu sut un pescar profesionist dar ma descurc ... Fir Intins !!!


2019-09-15

Andrei Damian

Partidele de pescuit din 2019 au fost multumitoare. Din 24 de partide, trei sferturi au fost partide reusite si restul au fost partide satisfacatoare, insa nu s-a intamplat niciodata sa nu capturez chiar nimic. Eram curios cum se desfasoara o repopulare cu crap pe Lacul Boteni 1 si am insotit administratia in una din zile ... am fimat cateva secvente ...


2018-08-07

Constantin Constantin

Asa arata montura cu 3 carlige, dar si undita cu plumb culisant si cu pluta de paun, linii special create pentru pescuitul pe Lacul Boteni 1 dar si pentru pescuitul pe Lacul Boteni 3.


2020-02-11

Shary Vlog-R

O balta frumoasa care ofera driluri frumoase atata timp cat pescuiesti corect. Pesti sunt destui, regulile trebuie respectate, fir intins !!! Va atasez un mic film de pe 11 Februarie 2020.

Contact

Poti contacta administratia de pe Lacul Boteni 1 prin urmatoarele modalitati:

Mesajul Dumneavoastra a fost trimis. Va multumim!